#pianocover Instagram Photos & Videos

pianocover - 815k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Gavotte by Arubel (7 y.o.) 🎶🎉
.
.
This video actually takes about few months ago. A good progress for this little one. 😍✨ Good job Aru, stay improve and keep practising daily. Practice makes perfect 👍🏻💪🏼
.
.

I see my life in terms of music.🎶
.
.
Proud mom @monakandou 🎡 @orenjimsc
  • Gavotte by Arubel (7 y.o.) 🎶🎉
    .
    .
    This video actually takes about few months ago. A good progress for this little one. 😍✨ Good job Aru, stay improve and keep practising daily. Practice makes perfect 👍🏻💪🏼
    .
    .

    I see my life in terms of music.🎶
    .
    .
    Proud mom @monakandou 🎡 @orenjimsc
  • 15 1 30 minutes ago
  • HOWL'S MOVING CASTLE part #2 .
.
Karena lagu soundtrack ini sangat indah bagus banget gue bikin 2 part hehe.. pertama kali liat trailer film ini  gue langsung jatuh cinta sama soundtracknya,, gue penasaran akhirnya gue nonton filmnya ternyata bagus banget tentang magic2 gitu lucu fantasy dunia magic dalam masa peperangan gitu ❤️akhirnya khatam mainin lagu ini😇 nada2 waltz enak banget, the second waltz pengen pelajarin deh. The best anime soundtrack i love anime ...
Watch full cover video link in my bio ok hehe ✌️😁
.
#anime #animecover #piano #pianocover #waltz #waltzdance #indomusikgram #animelove #howlsmovingcastle #japan #syahdu
  • HOWL'S MOVING CASTLE part #2 .
    .
    Karena lagu soundtrack ini sangat indah bagus banget gue bikin 2 part hehe.. pertama kali liat trailer film ini gue langsung jatuh cinta sama soundtracknya,, gue penasaran akhirnya gue nonton filmnya ternyata bagus banget tentang magic2 gitu lucu fantasy dunia magic dalam masa peperangan gitu ❤️akhirnya khatam mainin lagu ini😇 nada2 waltz enak banget, the second waltz pengen pelajarin deh. The best anime soundtrack i love anime ...
    Watch full cover video link in my bio ok hehe ✌️😁
    .
    #anime #animecover #piano #pianocover #waltz #waltzdance #indomusikgram #animelove #howlsmovingcastle #japan #syahdu
  • 19 0 41 minutes ago
  • Music day. Week 7.
Young and Beautiful- Elvis Presley
Wanderlust - Paul McCartney
💜
  • Music day. Week 7.
    Young and Beautiful- Elvis Presley
    Wanderlust - Paul McCartney
    💜
  • 19 1 44 minutes ago
  • Gfriend sunrise accompaniment ❤️❤️
  • Gfriend sunrise accompaniment ❤️❤️
  • 7 1 54 minutes ago