#marykay Instagram Photos & Videos

marykay - 4.7m posts

Top Posts

  • Maquiei a Barbie☺️😍
Curso ministrado por mim na Suíça usando 100%  #marykay
  • Maquiei a Barbie☺️😍
    Curso ministrado por mim na Suíça usando 100% #marykay
  • 1,082 27 20 February, 2019
  • Ficou Perfeita ❤❤
Marque suas amigas que precisam ver essa make 💙💙
.
.
4 cursos em 1 - O curso mais completo do mercado é composto por 37 vídeo aulas ministradas por uma das maiores instrutoras de Minas Gerais.
🌼 CLIQUE NO LINK EM AZUL DO MEU PERFIL @automakebr ✅ 👉 Ao acessar o link você vai aprender tudo sobre:
💕 Maquiagem profissional
💕 especialização em Noivas
💕 fotografia para maquiadores
💕 Curso de pele negra 💕 Tipos de pele
💕 Problemas de pele e como camuflar: acnes, sardas, olheiras, manchas, melasma etc. 💕 Produtos: inclui pincéis, produtos para preparação de pele, olhos e boca.
💕 17 maquiagens completas com diferentes técnicas de olhos.
💕 Como higienizar seus pincéis
💕 Como cobrar por seus serviços
💕 Como harmonizar e contrastar as cores levando em consideração a tonalidade de pele, cabelos, olhos e roupas; cores complementares e análogas e muito mais... ✅ Basta clicar no link QUE ESTÁ EM AZUL NO MEU PERFIL 
@automakebr
.
  • Ficou Perfeita ❤❤
    Marque suas amigas que precisam ver essa make 💙💙
    .
    .
    4 cursos em 1 - O curso mais completo do mercado é composto por 37 vídeo aulas ministradas por uma das maiores instrutoras de Minas Gerais.
    🌼 CLIQUE NO LINK EM AZUL DO MEU PERFIL @automakebr ✅ 👉 Ao acessar o link você vai aprender tudo sobre:
    💕 Maquiagem profissional
    💕 especialização em Noivas
    💕 fotografia para maquiadores
    💕 Curso de pele negra 💕 Tipos de pele
    💕 Problemas de pele e como camuflar: acnes, sardas, olheiras, manchas, melasma etc. 💕 Produtos: inclui pincéis, produtos para preparação de pele, olhos e boca.
    💕 17 maquiagens completas com diferentes técnicas de olhos.
    💕 Como higienizar seus pincéis
    💕 Como cobrar por seus serviços
    💕 Como harmonizar e contrastar as cores levando em consideração a tonalidade de pele, cabelos, olhos e roupas; cores complementares e análogas e muito mais... ✅ Basta clicar no link QUE ESTÁ EM AZUL NO MEU PERFIL
    @automakebr
    .
  • 1,860 12 20 February, 2019
  • With the new #MaryKay Perfect Palette™, you can refill and reorganize it as often as you want to stay on-trend with our products and beauty tools.
  • With the new #MaryKay Perfect Palette™, you can refill and reorganize it as often as you want to stay on-trend with our products and beauty tools.
  • 8,534 65 18 February, 2019
  • Делимся лайфхаком! 
Наноси Успокаивающий гель для кожи вокруг глаз Mary Kay® вечером, чтобы тонизировать и увлажнить кожу вокруг глаз после долгого дня.
⠀
Нужен заряд бодрости? Используй гель утром перед нанесением увлажняющего крема - он будет бороться с припухлостями и освежит взгляд.
⠀
#marykay #marykayrussia #marykay_уход
  • Делимся лайфхаком!
    Наноси Успокаивающий гель для кожи вокруг глаз Mary Kay® вечером, чтобы тонизировать и увлажнить кожу вокруг глаз после долгого дня.

    Нужен заряд бодрости? Используй гель утром перед нанесением увлажняющего крема - он будет бороться с припухлостями и освежит взгляд.

    #marykay #marykayrussia #marykay_уход
  • 1,446 31 11 hours ago
  • Когда весна уже совсем близко, хочется добавить в свой базовый уход более легкие текстуры.
⠀
Попробуй Систему по уходу за кожей Botanical Effects® - экстракт экзотического драгон фрукта, комплекс витаминов В и алоэ в составе системы нежно ухаживают за кожей, не оставляя липкой пленки и не создавая эффекта перенасыщенности.
⠀
#marykay #marykayrussia #marykay_уход
  • Когда весна уже совсем близко, хочется добавить в свой базовый уход более легкие текстуры.

    Попробуй Систему по уходу за кожей Botanical Effects® - экстракт экзотического драгон фрукта, комплекс витаминов В и алоэ в составе системы нежно ухаживают за кожей, не оставляя липкой пленки и не создавая эффекта перенасыщенности.

    #marykay #marykayrussia #marykay_уход
  • 1,041 31 19 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Оцените преображение от 1 до 5 
Вы не любитель ярких образов, но этикет требует носить макияж, тогда этот вариант для вас!
Макияж на каждый день - ровный тон, здоровое сияние кожи, подчеркнуть достоинства, добавить стройности, сделать выразительнее глаза и придать естественного оттенка губам! И вауля! Тебя засыпают комплиментами, на встречу с тобой все идут с удовольствием, дела решаются быстрее и проще, да ещё и любимый цветы подарит 😉
А когда твоя кожа целый день находится в состоянии ухода - это дополнительный плюс и приятные ощущения))
Ты всё ещё сомневаешься нужен ли тебе макияж?
Напиши в комментариях "хочу попробовать" и поставь ❤️
И я приглашу тебя на бесплатную консультацию по макияжу.

Макияж полностью выполнен на косметике #marykay
Благодарю модель @gauhar_kabylova за доверие и предоставленное время
И за фоточки спасибо @anastassiya_mitrofanova 
#marykaykatrin #marykayalmaty #самсебевизажист #макияжнакаждыйдень #макияжсмэрикэй #хочупопробовать #ровныйтон #естественнаякрасота
  • Оцените преображение от 1 до 5
    Вы не любитель ярких образов, но этикет требует носить макияж, тогда этот вариант для вас!
    Макияж на каждый день - ровный тон, здоровое сияние кожи, подчеркнуть достоинства, добавить стройности, сделать выразительнее глаза и придать естественного оттенка губам! И вауля! Тебя засыпают комплиментами, на встречу с тобой все идут с удовольствием, дела решаются быстрее и проще, да ещё и любимый цветы подарит 😉
    А когда твоя кожа целый день находится в состоянии ухода - это дополнительный плюс и приятные ощущения))
    Ты всё ещё сомневаешься нужен ли тебе макияж?
    Напиши в комментариях "хочу попробовать" и поставь ❤️
    И я приглашу тебя на бесплатную консультацию по макияжу.

    Макияж полностью выполнен на косметике #marykay
    Благодарю модель @gauhar_kabylova за доверие и предоставленное время
    И за фоточки спасибо @anastassiya_mitrofanova
    #marykaykatrin #marykayalmaty #самсебевизажист #макияжнакаждыйдень #макияжсмэрикэй #хочупопробовать #ровныйтон #естественнаякрасота
  • 0 0 26 seconds ago
  • Para empresas e estabelecimentos tenho disponível kits de presente para o dia Internacional da mulher.
Especialistas descobriram através de estudos que a autoestima é a melhor aliada do sucesso na vida pessoal e profissional!

Surpreenda suas colaboradoras!

Dúvidas e mais informações (19) 9 92383905

#diainternacionaldamulher
#beleza
#cuidadoscomapele
#mulheres 
#presente
#marykay
  • Para empresas e estabelecimentos tenho disponível kits de presente para o dia Internacional da mulher.
    Especialistas descobriram através de estudos que a autoestima é a melhor aliada do sucesso na vida pessoal e profissional!

    Surpreenda suas colaboradoras!

    Dúvidas e mais informações (19) 9 92383905

    #diainternacionaldamulher
    #beleza
    #cuidadoscomapele
    #mulheres
    #presente
    #marykay
  • 0 0 54 seconds ago
  • Mineral Eye Color #marykay atau boleh panggil 
Eyeshadow #marykay 
Cantik2 color.
  • Mineral Eye Color #marykay atau boleh panggil
    Eyeshadow #marykay
    Cantik2 color.
  • 0 0 58 seconds ago
  • Pro palette 😍 magnética, personalizable y recargable, tú eliges 😍 las sobras, los rumores e iluminadores.

Rellena la paleta Mary Kay Pro Palette con tus productos Mary Kay favoritos en tus tonos preferidos.
.
Pedidos por mensaje.
.
.
.
#gügigt
#Guatemala #maquillaje #marykay #iluminador #sombras #rubor
  • Pro palette 😍 magnética, personalizable y recargable, tú eliges 😍 las sobras, los rumores e iluminadores.

    Rellena la paleta Mary Kay Pro Palette con tus productos Mary Kay favoritos en tus tonos preferidos.
    .
    Pedidos por mensaje.
    .
    .
    .
    #gügigt
    #Guatemala #maquillaje #marykay #iluminador #sombras #rubor
  • 0 0 2 minutes ago
  • Based from her personal experience with MK Clear Proof. You will see the difference in 7 days.

With the Clear Proof® Acne System, you get an effective regimen clinically shown to provide clearer skin in just 7 days. 👌Clears up blemishes without irritation and helps maintain a clear complexion. 👌Unclogs pores, removes excess oil and leaves skin feeling healthier. 👌Fades the look of lingering acne spots. 👌Attacks multiple factors that can contribute to acne breakouts.

Grab yours now and bring back the beauty within you!

#clearproofset #goodbyepimplesandblckheads #healthyskinisin #marykay #skincare #skincareroutine #beautybloggers

Visit www.marykay.com.sg/Badariya
  • Based from her personal experience with MK Clear Proof. You will see the difference in 7 days.

    With the Clear Proof® Acne System, you get an effective regimen clinically shown to provide clearer skin in just 7 days. 👌Clears up blemishes without irritation and helps maintain a clear complexion. 👌Unclogs pores, removes excess oil and leaves skin feeling healthier. 👌Fades the look of lingering acne spots. 👌Attacks multiple factors that can contribute to acne breakouts.

    Grab yours now and bring back the beauty within you!

    #clearproofset #goodbyepimplesandblckheads #healthyskinisin #marykay #skincare #skincareroutine #beautybloggers

    Visit www.marykay.com.sg/Badariya
  • 2 0 5 minutes ago
  • The Ladies Lounge Deals!! Mary Kay with Angel Tyler!!! Go onto my website, beauties.unitwise.com and register at tab Shop With Me! no purchase required.  Once they’ve registered they will the gift certificate within 24 hours to whichever contact they’ve selected (email or text) The $20 gift certificate is good until March 2019 Perfect gifts and  savings!!! 😍 #MaryKay
  • The Ladies Lounge Deals!! Mary Kay with Angel Tyler!!! Go onto my website, beauties.unitwise.com and register at tab Shop With Me! no purchase required. Once they’ve registered they will the gift certificate within 24 hours to whichever contact they’ve selected (email or text) The $20 gift certificate is good until March 2019 Perfect gifts and savings!!! 😍 #MaryKay
  • 0 0 9 minutes ago
  • Selamat malam🎊🎉💐 Dah siap cuci muka ke? Ni haa cik suzie nak share 1 tips. 😊

Untuk cucian yang menyeluruh, sangatlaa digalakkan anda mencuci muka dgn Skinvigorate Cleansing Brush yang menjadi rebutan ramai ni 😍 Sejak beberapa bulan lepas, berus ini asyik sold out & tiap bulan cik suzie kena restock taw.
.
👍🏼Ia mencuci kulit wajah dengan 85% lebih bersih daripada kita menggunakan jari sahaja. 👍🏼Ia juga tidak mengeringkan kulit kerana menggunakan kualiti yang tbaik. 👍🏼Berus pembersih wajah ini juga hanya menggunakan bateri AA, mudah kan? 👍🏼Ada dua pergerakan yang kita boleh tentukan sendiri sama ada perlahan & sederhana laju.
.
Kepada yang berminat untuk mencuba, boleh pm k..nak anda semua rasakan kelainan & kelembutan berus Skinvigorate ini. Yang pasti pori-pori yang ada whitehead blackhead lagiiiiii akan jelas dibersihkan & kulit akan lebih licin 😉 untuk kesan maksimum, boleh guna masker wajah 2-3kali smgu. 
With luv❣
Suzie MK 0195638183
#skinvigorate #blackhead #whitehead #cleanser #cleansingbrush #marykay
  • Selamat malam🎊🎉💐 Dah siap cuci muka ke? Ni haa cik suzie nak share 1 tips. 😊

    Untuk cucian yang menyeluruh, sangatlaa digalakkan anda mencuci muka dgn Skinvigorate Cleansing Brush yang menjadi rebutan ramai ni 😍 Sejak beberapa bulan lepas, berus ini asyik sold out & tiap bulan cik suzie kena restock taw.
    .
    👍🏼Ia mencuci kulit wajah dengan 85% lebih bersih daripada kita menggunakan jari sahaja. 👍🏼Ia juga tidak mengeringkan kulit kerana menggunakan kualiti yang tbaik. 👍🏼Berus pembersih wajah ini juga hanya menggunakan bateri AA, mudah kan? 👍🏼Ada dua pergerakan yang kita boleh tentukan sendiri sama ada perlahan & sederhana laju.
    .
    Kepada yang berminat untuk mencuba, boleh pm k..nak anda semua rasakan kelainan & kelembutan berus Skinvigorate ini. Yang pasti pori-pori yang ada whitehead blackhead lagiiiiii akan jelas dibersihkan & kulit akan lebih licin 😉 untuk kesan maksimum, boleh guna masker wajah 2-3kali smgu.
    With luv❣
    Suzie MK 0195638183
    #skinvigorate #blackhead #whitehead #cleanser #cleansingbrush #marykay
  • 3 0 9 minutes ago
  • Feb Promo!!
.
Buy 1x Lashlove waterproof mascara.
Buy 1x Brow definer pensil.
Buy 1x Sheer Dimension Powder Pearl (ni ade effect glowing ckt)
.
GET FREE 1 Semi-matte lipstick Red Night❤️ (untung sgttt..worth rm52)
.
Jom review ape yg bestnyee lipstick semi-matte ni👇👇
.
GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
.
Kita mesti pastikan lipstick yang kita pakai tu, bukan setakat cantik bila dipakai tapi pilihlah yang dapat melembapkan,  menjaga dan menyihatkan bibir kita. Jadi cik aniey nak cadangkan lipstick dari Mary Kay!
.
Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain: ⤵
💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Dah cantik tau.
💄Tak mengeringkan bibir even it's semi matte lipstick.
💄Tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan.
.
The best lipstick ever!
💋 Formula gel yang ringan dengan lipstick teknologi terkini 'Cushion Matrix' iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembapkan bibir.
.
Berminat x?FEB je ade tau..blh contact cik aniey k✌️.
.
📲 http://www.wassap.my/60163015572/MKANIEYOSMAN
.
#marykaypromotion 
#marykay
#marykaybanting
#marykayjenjarom
#marykayklang 
#marykayshahalam 
#marykaybangi
#marykayputrajaya 
#marykaymurah
#marykaybest
  • Feb Promo!!
    .
    Buy 1x Lashlove waterproof mascara.
    Buy 1x Brow definer pensil.
    Buy 1x Sheer Dimension Powder Pearl (ni ade effect glowing ckt)
    .
    GET FREE 1 Semi-matte lipstick Red Night❤️ (untung sgttt..worth rm52)
    .
    Jom review ape yg bestnyee lipstick semi-matte ni👇👇
    .
    GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
    .
    Kita mesti pastikan lipstick yang kita pakai tu, bukan setakat cantik bila dipakai tapi pilihlah yang dapat melembapkan, menjaga dan menyihatkan bibir kita. Jadi cik aniey nak cadangkan lipstick dari Mary Kay!
    .
    Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain: ⤵
    💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Dah cantik tau.
    💄Tak mengeringkan bibir even it's semi matte lipstick.
    💄Tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
    💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan.
    .
    The best lipstick ever!
    💋 Formula gel yang ringan dengan lipstick teknologi terkini 'Cushion Matrix' iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
    💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
    💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembapkan bibir.
    .
    Berminat x?FEB je ade tau..blh contact cik aniey k✌️.
    .
    📲 http://www.wassap.my/60163015572/MKANIEYOSMAN
    .
    #marykaypromotion
    #marykay
    #marykaybanting
    #marykayjenjarom
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaybangi
    #marykayputrajaya
    #marykaymurah
    #marykaybest
  • 0 0 9 minutes ago
  • I just wanted to repost this for anyone who is willing to donate 😍
#Repost
• • • • •
Who has expired mascara? 👉🏼 If a tube has been open longer than 3-4 months, hate to say - it should be tossed! 💯
If you have 1, 2 or 20 - I'd love to take them off your hands so I can send them to Wands for Appalachian Wild. 
These wands help with the medical care & cleaning of wild life animals. 🐰 They can be used for everything from oil spills, to mites, to wound area cleaning. ❤️ Message me if you have any, I'll come pick them up 👍 or you can send them yourself to the addresses below 👇👇 The address is: 
Appalachian Wild 
P.O. Box 1211
Skyland NC 28776
.
Wildlife Wands
P.O. Box 1586
Southwick, MA 01077.

#savewildlife #wandsforappalachianwild #appalachianwild #wildlifewands #marykay #independentbeautyconsultant #expired #mascara #savelives #doesntcostyouanything #tobenice #give #help
  • I just wanted to repost this for anyone who is willing to donate 😍
    #Repost
    • • • • •
    Who has expired mascara? 👉🏼 If a tube has been open longer than 3-4 months, hate to say - it should be tossed! 💯
    If you have 1, 2 or 20 - I'd love to take them off your hands so I can send them to Wands for Appalachian Wild.
    These wands help with the medical care & cleaning of wild life animals. 🐰 They can be used for everything from oil spills, to mites, to wound area cleaning. ❤️ Message me if you have any, I'll come pick them up 👍 or you can send them yourself to the addresses below 👇👇 The address is:
    Appalachian Wild
    P.O. Box 1211
    Skyland NC 28776
    .
    Wildlife Wands
    P.O. Box 1586
    Southwick, MA 01077.

    #savewildlife #wandsforappalachianwild #appalachianwild #wildlifewands #marykay #independentbeautyconsultant #expired #mascara #savelives #doesntcostyouanything #tobenice #give #help
  • 0 0 10 minutes ago
  • BOTANICAL EFFECT MARY KAY.. Botanical Effect set sangat sesuai bagi yang mempunyai:
1. Jerawat sangat banyak 
2. Kulit terlalu kering/berminyak 
3. Oily dekat T-zone 
4. Liang pori besar 
5. Banyak whitehead/blackhead 
6. Muka gelap kesan sunburn 
7. Kulit rosak sbb salah pakai produk 
8. Kulit gelap dan kusam .
Terdapat Dalam 3 Formula:
Formula 1 : Kulit Kering
Formula 2 : Kulit Normal/Sensitive
Formula 3 : Kulit Berminyak
.
Setiap FORMULA mempunyai ciri istimewa yang tersendiri.

Formula 1 : Kulit Kering
Ekstrak Biji Flaks : Biji flaks adalah salah suatu sumber tumbuhan paling kaya dengan asid lemak omega-3, yang juga membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering. 
Ekstrak Rumpai Laut : Sejenis alga laut, rumpai laut terkenal sebagai sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit
.
Formula 2 : Kulit Normal/Sensitive
Ekstrak Bunga Kemboja : Bunga kemboja dikenali untuk faedah menenang dan melegakan dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran
Ekstrak Bunga Teratai : Sejenis antioksidan, bunga teratai dilaporkan sebagai sumber mineral yang penting untuk kulit sihat. .
Formula 3 : Kulit Berminyak
Ekstrak Kanuka (Pokok Teh Putih) : Sumber ekstrak botani ini terkenal dengan faedah penghalusan yang boleh membantu mengelakkan pori daripada menjadi tersekat. 
Ekstrak Jambu Batu : Dikenal sebagai sumber asis salisilik, jambu batu adalah pengelupas yang menunjukkan faedah penanggalan sel mati dan membantu pori agar tidak tersekat supaya mengurangkan permukaan berminyak. .
Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye..
.

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631
.
#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
  • BOTANICAL EFFECT MARY KAY.. Botanical Effect set sangat sesuai bagi yang mempunyai:
    1. Jerawat sangat banyak
    2. Kulit terlalu kering/berminyak
    3. Oily dekat T-zone
    4. Liang pori besar
    5. Banyak whitehead/blackhead
    6. Muka gelap kesan sunburn
    7. Kulit rosak sbb salah pakai produk
    8. Kulit gelap dan kusam .
    Terdapat Dalam 3 Formula:
    Formula 1 : Kulit Kering
    Formula 2 : Kulit Normal/Sensitive
    Formula 3 : Kulit Berminyak
    .
    Setiap FORMULA mempunyai ciri istimewa yang tersendiri.

    Formula 1 : Kulit Kering
    Ekstrak Biji Flaks : Biji flaks adalah salah suatu sumber tumbuhan paling kaya dengan asid lemak omega-3, yang juga membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering.
    Ekstrak Rumpai Laut : Sejenis alga laut, rumpai laut terkenal sebagai sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit
    .
    Formula 2 : Kulit Normal/Sensitive
    Ekstrak Bunga Kemboja : Bunga kemboja dikenali untuk faedah menenang dan melegakan dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran
    Ekstrak Bunga Teratai : Sejenis antioksidan, bunga teratai dilaporkan sebagai sumber mineral yang penting untuk kulit sihat. .
    Formula 3 : Kulit Berminyak
    Ekstrak Kanuka (Pokok Teh Putih) : Sumber ekstrak botani ini terkenal dengan faedah penghalusan yang boleh membantu mengelakkan pori daripada menjadi tersekat.
    Ekstrak Jambu Batu : Dikenal sebagai sumber asis salisilik, jambu batu adalah pengelupas yang menunjukkan faedah penanggalan sel mati dan membantu pori agar tidak tersekat supaya mengurangkan permukaan berminyak. .
    Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye..
    .

    Love ❤
    Liyana
    Your Most Wanted Beauty Consultant
    019-6134631
    .
    #LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
    #MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
    #MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
    #MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
    #JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
  • 1 0 10 minutes ago
  • Feb Promo!!
.
Buy 1x Lashlove waterproof mascara.
Buy 1x Brow definer pensil.
Buy 1x Sheer Dimension Powder Pearl (ni ade effect glowing ckt)
.
GET FREE 1 Semi-matte lipstick Red Night❤️ (untung sgttt..worth rm52)
.
Jom review ape yg bestnyee lipstick semi-matte ni👇👇
.
GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
.
Kita mesti pastikan lipstick yang kita pakai tu, bukan setakat cantik bila dipakai tapi pilihlah yang dapat melembapkan,  menjaga dan menyihatkan bibir kita. Jadi cik aniey nak cadangkan lipstick dari Mary Kay!
.
Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain: ⤵
💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Dah cantik tau.
💄Tak mengeringkan bibir even it's semi matte lipstick.
💄Tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan.
.
The best lipstick ever!
💋 Formula gel yang ringan dengan lipstick teknologi terkini 'Cushion Matrix' iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembapkan bibir.
.
Berminat x?FEB je ade tau..blh contact cik aniey k✌️.
.
📲 http://www.wassap.my/60163015572/MKANIEYOSMAN
.
#marykaypromotion 
#marykay
#marykaybanting
#marykayjenjarom
#marykayklang 
#marykayshahalam 
#marykaybangi
#marykayputrajaya 
#marykaymurah
#marykaybest
  • Feb Promo!!
    .
    Buy 1x Lashlove waterproof mascara.
    Buy 1x Brow definer pensil.
    Buy 1x Sheer Dimension Powder Pearl (ni ade effect glowing ckt)
    .
    GET FREE 1 Semi-matte lipstick Red Night❤️ (untung sgttt..worth rm52)
    .
    Jom review ape yg bestnyee lipstick semi-matte ni👇👇
    .
    GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
    .
    Kita mesti pastikan lipstick yang kita pakai tu, bukan setakat cantik bila dipakai tapi pilihlah yang dapat melembapkan, menjaga dan menyihatkan bibir kita. Jadi cik aniey nak cadangkan lipstick dari Mary Kay!
    .
    Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain: ⤵
    💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Dah cantik tau.
    💄Tak mengeringkan bibir even it's semi matte lipstick.
    💄Tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
    💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan.
    .
    The best lipstick ever!
    💋 Formula gel yang ringan dengan lipstick teknologi terkini 'Cushion Matrix' iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
    💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
    💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembapkan bibir.
    .
    Berminat x?FEB je ade tau..blh contact cik aniey k✌️.
    .
    📲 http://www.wassap.my/60163015572/MKANIEYOSMAN
    .
    #marykaypromotion
    #marykay
    #marykaybanting
    #marykayjenjarom
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaybangi
    #marykayputrajaya
    #marykaymurah
    #marykaybest
  • 0 0 11 minutes ago
  • Feb Promo!!
.
Buy 1x Lashlove waterproof mascara.
Buy 1x Brow definer pensil.
Buy 1x Sheer Dimension Powder Pearl (ni ade effect glowing ckt)
.
GET FREE 1 Semi-matte lipstick Red Night❤️ (untung sgttt..worth rm52)
.
Jom review ape yg bestnyee lipstick semi-matte ni👇👇
.
GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
.
Kita mesti pastikan lipstick yang kita pakai tu, bukan setakat cantik bila dipakai tapi pilihlah yang dapat melembapkan,  menjaga dan menyihatkan bibir kita. Jadi cik aniey nak cadangkan lipstick dari Mary Kay!
.
Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain: ⤵
💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Dah cantik tau.
💄Tak mengeringkan bibir even it's semi matte lipstick.
💄Tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan.
.
The best lipstick ever!
💋 Formula gel yang ringan dengan lipstick teknologi terkini 'Cushion Matrix' iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembapkan bibir.
.
Berminat x?FEB je ade tau..blh contact cik aniey k✌️.
.
📲 http://www.wassap.my/60163015572/MKANIEYOSMAN
.
#marykaypromotion 
#marykay
#marykaybanting
#marykayjenjarom
#marykayklang 
#marykayshahalam 
#marykaybangi
#marykayputrajaya 
#marykaymurah
#marykaybest
  • Feb Promo!!
    .
    Buy 1x Lashlove waterproof mascara.
    Buy 1x Brow definer pensil.
    Buy 1x Sheer Dimension Powder Pearl (ni ade effect glowing ckt)
    .
    GET FREE 1 Semi-matte lipstick Red Night❤️ (untung sgttt..worth rm52)
    .
    Jom review ape yg bestnyee lipstick semi-matte ni👇👇
    .
    GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
    .
    Kita mesti pastikan lipstick yang kita pakai tu, bukan setakat cantik bila dipakai tapi pilihlah yang dapat melembapkan, menjaga dan menyihatkan bibir kita. Jadi cik aniey nak cadangkan lipstick dari Mary Kay!
    .
    Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain: ⤵
    💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Dah cantik tau.
    💄Tak mengeringkan bibir even it's semi matte lipstick.
    💄Tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
    💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan.
    .
    The best lipstick ever!
    💋 Formula gel yang ringan dengan lipstick teknologi terkini 'Cushion Matrix' iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
    💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
    💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembapkan bibir.
    .
    Berminat x?FEB je ade tau..blh contact cik aniey k✌️.
    .
    📲 http://www.wassap.my/60163015572/MKANIEYOSMAN
    .
    #marykaypromotion
    #marykay
    #marykaybanting
    #marykayjenjarom
    #marykayklang
    #marykayshahalam
    #marykaybangi
    #marykayputrajaya
    #marykaymurah
    #marykaybest
  • 0 0 11 minutes ago