#budaya Instagram Photos & Videos

budaya - 790.7k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • 5 3 8 minutes ago
  • 16hb February 2019

Job sambung belah mlm lak... tp kali ni kene jd emcee utk majlis pertunangan.. Bygkan la.. slalu org Melayu, ringkas je majlis btunang ... tp kali ni kene handlr indian muslim, ngan adat2 mereka.. Majlis berinai, tepung tawar, makan manisan.. tukar cincin.. termasuk acara makan, semua dilakukan secara berasingan.. di mana selepas upacara utk lelaki, diadakan pula acara utk pompuan.. so naik turun la groom n bride to be tu kat stage.. Masa sesi2 fotography pun mcm tu.. asyik tukar turn.. sedara mara lak ramai.. Bila amik gmbr berdua..mcm something wrong lak diorg bdua ni.. selepas berbual2 ngan mereka.. rupanya diorg ni sebenarnya xleh berjumpa pun masa pertunangan.. tu yg amik gmbr x dekat langsung, x pandang langsung.. Tp lepas parent zaid balik... peluang utk mereka la sbb parent yasmin ok je.. Happy E-Day for both of u Mohamed Zaid & Yasmin Thaseen.. congrats to their parents too for anniversary 40th yr (Mr.Thajudin ❤ Mdm Rahmathunnisa)n 30th yrs (Mr. Sikkandar Batcha ❤ Mdm Mahjabeen).. #ilovemyjob #deejaykendurikawin #emcee #indiamuslim #engagement #congratulations #adat #budaya
  • 16hb February 2019

    Job sambung belah mlm lak... tp kali ni kene jd emcee utk majlis pertunangan.. Bygkan la.. slalu org Melayu, ringkas je majlis btunang ... tp kali ni kene handlr indian muslim, ngan adat2 mereka.. Majlis berinai, tepung tawar, makan manisan.. tukar cincin.. termasuk acara makan, semua dilakukan secara berasingan.. di mana selepas upacara utk lelaki, diadakan pula acara utk pompuan.. so naik turun la groom n bride to be tu kat stage.. Masa sesi2 fotography pun mcm tu.. asyik tukar turn.. sedara mara lak ramai.. Bila amik gmbr berdua..mcm something wrong lak diorg bdua ni.. selepas berbual2 ngan mereka.. rupanya diorg ni sebenarnya xleh berjumpa pun masa pertunangan.. tu yg amik gmbr x dekat langsung, x pandang langsung.. Tp lepas parent zaid balik... peluang utk mereka la sbb parent yasmin ok je.. Happy E-Day for both of u Mohamed Zaid & Yasmin Thaseen.. congrats to their parents too for anniversary 40th yr (Mr.Thajudin ❤ Mdm Rahmathunnisa)n 30th yrs (Mr. Sikkandar Batcha ❤ Mdm Mahjabeen).. #ilovemyjob #deejaykendurikawin #emcee #indiamuslim #engagement #congratulations #adat #budaya
  • 0 0 14 minutes ago
  • Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll.
follow:
@rumah_hamilpasutri01
@rumah_hamilpasutri01
@rumah_hamilpasutri01
@rumah_hamilpasutri01 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲Wa: 085730666835 
atau klik link di 👇
https://api.whatsapp.com/send?phone=6285730666835&text=Permisi+Bu+saya+berminat+konsultasi+apabisa
  • Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
    Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll.
    follow:
    @rumah_hamilpasutri01
    @rumah_hamilpasutri01
    @rumah_hamilpasutri01
    @rumah_hamilpasutri01 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
    ️✔ contact person : ️
    📲Wa: 085730666835
    atau klik link di 👇
    https://api.whatsapp.com/send?phone=6285730666835&text=Permisi+Bu+saya+berminat+konsultasi+apabisa
  • 2 1 16 minutes ago